دیرستان

جزیره قشم،اداب و رسوم جزیره قشم، معرفی روستای دیرستان

دیرستان

جزیره قشم،اداب و رسوم جزیره قشم، معرفی روستای دیرستان

انواع غذاهای محلی

انواع غذاهای محلی جزیره قسمت دوم

کلمبا جو و گندم- کاتوخ سور یاز-زیبون سور-خوراک ماهی متوتا-ماهی سرخ کرده- هواری چکو میک-کوفته مومغ( ساردین) خوراک سینگو (خرچنگ) هواری ماهی شور-کاتوخ سور پیاز- سوراخ- مهیاوه-ماهی شور هور- ماهی برشته (کباب زغالی) زیبون- مفلک- هواری- (عنکاس - ماهی مرکب) عنکاس خشک شده-کولی یا کوسه خشک شده- برنج دیشو - شیره خرما - پودنی کوسه یا سفره ماهی - حلا یا کاتوخ تخم مرغ یا کلیه تخم مرغ- خوراک ملوک (صدف دراز) پلشک صدف حلزونی
+ نوشته شده در  یکشنبه 1388/11/11ساعت 9:50  توسط direstane  |  نظر بدهید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد