انواع غذاهای محلی جزیره قسمت دوم
کلمبا جو و گندم- کاتوخ سور یاز-زیبون سور-خوراک ماهی متوتا-ماهی سرخ کرده- هواری چکو میک-کوفته مومغ( ساردین) خوراک سینگو (خرچنگ) هواری ماهی شور-کاتوخ سور پیاز- سوراخ- مهیاوه-ماهی شور هور- ماهی برشته (کباب زغالی) زیبون- مفلک- هواری- (عنکاس - ماهی مرکب) عنکاس خشک شده-کولی یا کوسه خشک شده- برنج دیشو - شیره خرما - پودنی کوسه یا سفره ماهی - حلا یا کاتوخ تخم مرغ یا کلیه تخم مرغ- خوراک ملوک (صدف دراز) پلشک صدف حلزونی